Residus del Bages Inici | Mapa Web | Idioma: Català Español

Tel. 93 873 86 66

Productes i Serveis

Vehicles

Serveis :: Transport Residus :: Vehicles

personal amb carnets ADR per transport de residus
disposem de flota pròpia de vehicles

Els nostres vehicles compten tots amb les autoritzacions de transport de residus de l'ARC, i personal de transport qualificat.

Tots els conductors dels vehicles tenen els carnets ADR requerits per la legislació vigent per al transport de matèries perilloses, i formació específica per al transport d'aquestes substàncies.

Diferents vehicles:

No tots els clients tenen el mateix tipus d'instal·lacions ni generen el mateix percentatge de residus, per aquest motiu disposem de diferents vehicles tots ells equipats per realitzar les tasques de recollida de residus.

A continuació alguns dels tipus de vehicles de que disposem:

Vehicles:Descripció
camió cisterna Camions cisterna:

Disposem de vehicles cisterna de diferents capacitats pel transport de residus líquids, com per exemple oli mineral procedent d’automoció o altres productes.
camio gran Camions grans:

Idoni per a tallers de vehicles industrials o indústria. Vehicles de proporcions més grans pensats per dur més pes i poder efectuar la recollida a grans instal·lacions en un únic viatge.
camio mitja Camions mitjans:

El més pràctic per a tallers de l'automòbil. Vehicles de mida mitjana perfectes per efectuar la recollida a tallers mecànics. Degut a les seves característiques poden realitzar la seva tasca sense causar molèsties.
furgoneta Furgonetes:

El més útil per efecutar recollides d'oli vegetal a establiments situats dins de la ciutat, o petits tallers.
vehicle comercial Vehicles comercials:

Si desitja més informació, assessorament o per qualsevol dubte li enviarem un comercial que l'atendrà.

Equipament vehicles:

Tots els nostres vehicles destinats al transport de residus estan equipats amb plataformes elevadores de càrrega i transpalets per moure els diferents envasos i contenidors, així com sistemes per fixar la càrrega i garantir la seguretat en els transport.

Residus del Bages, SL © (Avís legal) | Tel: 93 873 86 66 | Fax: 93 873 80 87 | mail: info@residusdelbages.com
[!] Utilitzem cookies per millorar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Per més informació, veure la política de cookies. Acceptar