Residus del Bages Inici | Mapa Web | Idioma: Català Español

Tel. 93 873 86 66

Productes i Serveis

Gestors de residus

Serveis :: Per Sector :: Gestors residus

gestionem tot tipus de residus, també els perillosos
som gestors i transportistes autoritzats per l'ARC

Si vostè ja és gestor de residus o transportista, a Residus del Bages també podem col·laborar amb vostès.

Com ja sabrà l'obtenció de permisos i autoritzacions és un procés costos tant en temps com diners, és per aquest motiu que Residus del Bages li dóna possibilitat de tractar amb nosaltres aquells residus per als quals vostè no té permisos, així com també establir col·laboracions en el cas invers.

Residus del Bages som un Centre de Recollida i Transferència Autoritzat (T-62), per tant podem emmagatzemar molts tipus de residus. Així doncs, a part dels habituals també tenim permisos pels especials o perillosos.

En base a això, li podem oferir dues línies de servei:

Gestió de residus, per als quals vostè pugui no estar autoritat:
Es pot donar el cas que vostè estigui autoritzat com a transportista i/o gestor, però no tingui els permisos necessaris per tractar un determinat residu. En aquest cas es pot posar amb contacte amb nosaltres perquè li gestionem el procés de recollida i tractament d'aquest residu.
Transport de residus:
Si vostè es gestor però no té una flota de vehicles pròpia, nosaltres podem efectuar-li totes les operacions de transport d'aquests residus. Els nostres vehicles estan autoritzats per efectuar el transport de residus de tot tipus.

Residus del Bages, SL © (Avís legal) | Tel: 93 873 86 66 | Fax: 93 873 80 87 | mail: info@residusdelbages.com
[!] Utilitzem cookies per millorar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Per més informació, veure la política de cookies. Acceptar