Residus del Bages Inici | Mapa Web | Idioma: Català Español

Tel. 93 873 86 66

Productes i Serveis

Assessorament

Serveis :: Gestió :: Assessorament

l'assessorem en tot el procés de gestió dels residus

A Residus del Bages, l'assessorarem en tots els dubtes que li puguin sorgir en matèria de residus.

Tenim molts anys d'experiència en el sector del reciclatge, i en aquest temps hem tractat amb moltes empreses/clients de diferents sectors als quals hem assessorat amb èxit.

Amb el temps les normatives de residus es van actualitzant i les exigencies augmenten. Nosaltres el mantindrem informat i li proporcionarem els documents i mitjans necessaris pel correcte funcionament de la seva empresa en qüestions ambientals.

Si és la primera vegada que tracta amb residus, o el seu negoci comença, posis en contacte amb nosaltres i el guiarem en tot el procès. Li comentarem els tràmits que ha de seguir i l'informarem sobre les diferents possibilitats que té alhora de tractar els residus que generi derivats de les tasques que dugui a terme la seva empresa.

A més, si la seva activitat ho requereix també l'ajudarem a donar-se d'alta en el registre de productors de residus de Catalunya.

Residus del Bages, SL © (Avís legal) | Tel: 93 873 86 66 | Fax: 93 873 80 87 | mail: info@residusdelbages.com
[!] Utilitzem cookies per millorar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Per més informació, veure la política de cookies. Acceptar