Residus del Bages Inici | Mapa Web | Idioma: Català Español

Tel. 93 873 86 66

Empresa

Equip humà

Empresa :: Equip humà

equip qualificat amb anys d'experiència
personal amb carnets ADR per transport de residus

Residus del Bages és una empresa amb molts anys en el sector del reciclatge, i disposa d'un personal qualificat que acumula tota aquesta experiència adquirida en el món dels residus.

El personal administratiu l'atendrà en qualsevol dels dubtes o dificultats que pugui tenir, proporcionant-li una atenció personalitzada, i basada en tots els coneixements adquirits tant en la formació com en l'experiència del dia a dia.

Respecte als operaris de logística, tots ells reben la formació necessària i continuada per realitzar les tasques específiques que els són assignades. Així com també disposen de tots els elements de seguretat i protecció del pla de riscos laborals del nostre sector. A més en el cas dels conductors dels vehicles tots disposen dels seus respectius carnets ADR, els quals els autoritzen per al transport i manipulació de matèries perilloses.

Residus del Bages, SL © (Avís legal) | Tel: 93 873 86 66 | Fax: 93 873 80 87 | mail: info@residusdelbages.com
[!] Utilitzem cookies per millorar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Per més informació, veure la política de cookies. Acceptar