Residus del Bages Inici | Mapa Web | Idioma: Català Español

Tel. 93 873 86 66

Empresa

Història

Empresa :: Història

Residus del Bages és una empresa d'orígens familiars. Constituïda a inicis dels 90, inicialment basava la seva activitat en la recollida de l'oli vegetal.

Posteriorment va diversificar les seves activitats dins del món del reciclatge passant també a recollir oli mineral provinent de motors i indústries.

Amb el temps l'empresa va augmentar els seus recursos i vam passar a les noves instal·lacions. Ampliant també la maquinària i flota de vehicles.

Va ser en aquest moment quan vam començar a especialitzar-nos en materials perillosos i recollida selectiva, essent aquesta l'actual activitat principal de l'empresa, juntament amb els serveis que ja oferíem.

En anys posteriors el creixement de la empresa ens va fer extendre el nostre servei per tot el territori català, i anar ampliant any rere any les nostres autoritzacions i modernitzant els nostres equipaments per oferir una àmplia gamma de serveis i gestió integral dels residus per les empreses clients.

En l'actualitat l'empresa es troba en creixement, i amb una plantilla de treballadors sòlida i formada al llarg dels anys que transmeten els seus coneixements als nous empleats.

Residus del Bages, SL © (Avís legal) | Tel: 93 873 86 66 | Fax: 93 873 80 87 | mail: info@residusdelbages.com
[!] Utilitzem cookies per millorar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Per més informació, veure la política de cookies. Acceptar